Parcursul unui curs online

Timp estimat pentru citire: 1 min

Parcursul unui curs este următorul:

Pre-test (Acesta este un test de măsurare a cunoștințelor inițiale și nu va afecta în nici un fel nota finală. Nu pretestul, ci Testarea finală, este cea a cărei notă contează și cea care marchează finalul cursului.)

Suportul de curs pe care trebuie să îl citiți

Două chestionare de feedback prin care ne spuneți cum vi s-a părut cursul, la ce activități EMC ați participat, sugestii de cursuri. Astfel noi vom putea să aducem noi cursuri cât mai utile în activitățile pe care le derulați zilnic

Testarea finală – Aceasta marchează finalizarea cursului. Trebuie să absolviți cu minim nota 7 și aveți mai multe încercări la dispoziție. Timpul de testare este în general de 20 de minute și trebuie să răspundeți la 10 întrebări.

Certificatul de absolvire pe care trebuie să îl descărcați și atât. Nu trebuie printat sau trimis. Creditele vor fi întregistrate automat. Puteți mereu verifica câte cursuri ați finalizat și câte credite ați obținut accesând următorul link: https://emc.oamr.ro/mod/customcert/my_certificates.php

Sfat 1: Dacă întrebările din Pre-test sau Testare finală apar pe verticală, țineți apăsată tasta CTRL și apăsați + sau – până este afișată corespunzător întrebarea. Dacă tot nu se afișează corect, apăsați pe cele trei linii paralele din colț stânga sus pentru a închide meniul.
Sfat 2: Cursul este considerat finalizat după descărcarea Certificatului de absolvire!

Dacă nu puteți accesa o activitate, urmăriți secțiunea de restricționări. Cel mai probabil nu ați finalizat una dintre activitățile cursului.

Platforma vă avertizează ce activități nu ați finalizat pentru a trece la următoarea etapă. Cursul trebuie finalizat în 30 de zile de la data apăsării butonului ,,Înscriere”.

A fost acest articol de ajutor?
Nu m-a ajutat 553
Vizualizări: 39319
X
Welcome to Our Website
Welcome to WPBot