Parcursul unui curs online

Timp estimat pentru citire: 1 min

În general, parcursul unui curs este următorul:

Pre-test (Acesta este un test de măsurare a cunoștințelor inițiale și nu va afecta în nici un fel nota finală. Nu pretestul, ci Testarea finală, este cea a cărei notă contează și care marchează finalul cursului.)

Suportul de curs pe care trebuie să îl citiți

Două chestionare de feedback prin care ne spuneți cum vi s-a părut cursul, la care activități EMC ați participat, sugestii de cursuri. Aceasta ne va ajuta să oferim cursuri mai relevante și utile pentru activitățile dumneavoastră zilnice.

Testarea finală – Pentru a-l absolvi, este necesar să obțineți cel puțin nota 7, având mai multe încercări la dispoziție. Timpul de testare este de 20 de minute și trebuie să răspundeți la 10 întrebări.

Certificatul de absolvire pe care trebuie să îl descărcați. Nu trebuie printat sau trimis. Creditele vor fi întregistrate automat în sistem în următoarea zi. Puteți mereu verifica câte cursuri ați finalizat și câte credite ați obținut accesând următorul link: https://emc.oamr.ro/mod/customcert/my_certificates.php

Atenție! Certificatul de absolvire poate fi descărcat din platformă o singură dată!

Sfat 1: Dacă întrebările din Pre-test sau Testare finală apar pe verticală, țineți apăsată tasta CTRL și apăsați + sau – până este afișată corespunzător întrebarea. Dacă tot nu se afișează corect, apăsați pe cele trei linii paralele din colț stânga sus pentru a închide meniul.

În cazul în care întâmpinați dificultăți în accesarea unei activități, vă recomandăm să verificați secțiunea de restricții. Este posibil să nu fi finalizat o activitate anterioară necesară.

Platforma vă avertizează ce activități nu ați finalizat pentru a trece la următoarea etapă. Cursul trebuie finalizat în 30 de zile de la data apăsării butonului ,,Înscrie-mă”.

A fost acest articol de ajutor?
Nu m-a ajutat 17
Vizualizări: 42505